Prof.Dr. Gazi Yaşargil İlkokulu

Vizyon: Millî değerlere bağlı, hukuka saygılı, demokrasiyi benimsemiş, iyi iletişim kurabilen, eleştirel düşünebilen, kendisini iyi ifade edebilen, girişimci, katılımcı, bilimin üstünlüğüne inanmış, akademik, kültürel ve sportif başarıları ile kabul gören bireyler yetiştiren, çevresini kültür merkezi hâline gelmesi için çabalayan, geçmişinden alacağı birikimle geleceğini etkileyen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim´in genel amaçlarına bağlı, ülkesini ve milletini seven kendisi ile barışık, çevresi ile uyumlu, hoşgörülü, farklılıkları zenginlik olarak algılayan, topluma karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan, özüne ve kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz hem akademik hem sosyal kültürel alanlarda da başarılı bir okuldur. 2017 yılı 4. Sınıflar arası yarışmada ilçe 2´ncisi olarak büyük başarı göstermiştir.

Saatler: Ders Saatleri 09.10 - 14:30 Çocuk Kulübü Saatleri 14.40 - 16.10
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencileri için Gaziosmanpaşa´nın çeşitli yerlerine servis hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel çocuk oyunlarında öğrencilerimiz ilçe çapında başarılar almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 29/09/2016 tarihli İstanbul Valiliğinin kararıyla İmam Hatip Ortaokuluna kademeli olarak dönüştürüldüğünden 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren ilkokula 1. sınıfa öğrenci alamamaktadır.

WEB - https://gaziyasargilio.meb.k12.tr

Adres - KAZIM KARABEKİR MAH. 912. SK. PROF.DR. GAZİ YAŞARGİL İ.Ö.O. BLOK NO: 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Kazım Karabekir Mah. 912.Sk. No:2 Gaziosmanpaşa - İSTANBUL

Ulaşım Küçükköy Merkeze 800 metre uzaklıktadır. Başarı Hastanesinin karşısındadır. Sudeposu Durağına 700 metre mesafededir. 38B, 38, 88, 38Z numaralı İETT hatları okulun yanından geçmektedir. Ayrıca Edirnekapı-Yunus Emre, Topkapı-Yunus Emre, Otogar-Yunus Emre, Yeşilpınar-Gaziosmanpaşa, Vialand-Edirnekapı, Nursitesi-Topkapı minibüsleri okulumuzun yanından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3 km, il merkezine 7 km uzaklıktadır.